My Soul

My Soul
2016

My Heart

My Heart

Mykids

Mykids
Mykids

Tuesday, April 17, 2012

MSSSPK @ Sek. Men. Clifford

Assalamu'alikum blogger2 smua....(ceeewahhh..ada ke blogger2 lain yg menjengah blog saya?? hehe)
Anyway byk sbnarnya yg nak di postkan tp disbbkan kesuntukan masa & kerja2 yg perlu diselesaikan so di ketepikan semua tu.. Hrm..4 the 1st.. I nak citer pasal anak teruna I yg layak mewakili sekolah dlm acara Lompat Tinggi utk Majlis Sukan-Sukan Sekolah Ng Perak. Alhamdulillah 2 tahun yg lepas pun anak teruna I dipilih bagi mewakili sekolah. Cumanya saya tak dpt mengikuti perkembangan anak saya kerana acara ni biasanya diadakan dlm waktu persekolahan so waktu yg sama adalah waktu saya bekerja so HAMPA! Tapi utk this year ia diadakan di padang Sekolah Menengah Clifford so dptlah saya meluangkan masa utk memberi semangat pd anak teruna saya ~Ahmad Faruq Irfan. CONGRATS TO U Abang Faruq! kerana berjaya mewakili sekolah tercinta... Alhamdulillah... wlaupun tak mendapat tempat Pertama, Kedua @ Ketiga , ia memadai dgn kelayakan Abang Faruq mewakili sekolah ke peringkat Daerah.... Caiyok! caiyok!... Cuba lagi di tahun yg lain isnya'allah... Doa mama sentiasa mengiringi Abang Faruq... Amin.

Add caption

Sedang tunggu giliran

Sedang mengambil posisi


No comments:

Post a Comment