My Soul

My Soul
2016

My Heart

My Heart

Mykids

Mykids
Mykids

Friday, January 29, 2010

# KEMERIAHAN KESUKANAN #

Assalamu'alaikum....
Seperti yg dijanjikan.....wahahahaha...ini lah foto-foto saya 'n' members semasa perlawanan persahabatan yg telah diadakan pada hari rabu tempohari......hehehehe.....


Tengah testing.......


Sebelum bermulanya permainan....



yeahh....menanti pihak lawan memulakan servis





Wednesday, January 27, 2010

~ Bermula-lah Suatu Destinasi Baru ~

Hai...assalamu'alaikum...,
Hari ini nampak gayanya saya bekerja half-day..!!! Ada istilah *itu* ke??? Anyway...I & my friends also my boss will attend a GAME this evening...Fuhh ni yg malas ni..sebenarnya tak le brape pandai tp boleh le... kami di sini dah mula training for our games. Petang ni ada perlawanan persahabatan antara Land Office KK and JHEOA Sg. Siput. Bayangkan dpt surat hari Isnin--> hari rabu dah nak main, so dpt la 2 hari practice. Oleh kerana kami akan bermain Ping-Pong so tak perlu rasanya nak warm up lebih2. Just dpt pukul 1-2 games jadik la kan.....Apa-apa pun kalau ada foto I'be attach kat blog nih... Wish me LUCK..!
Bye......

Thursday, January 21, 2010

:: 21/01/2010 ::

Assalamu'alaikum.....
Hari ni hari apa ye??? Ada yg istimewa ke???? Hrmmmmm,,,,,,,apa ye??? Tak ingat la??? Tetiba teringat sembang semalam dgn my elder sister....Rupanya today Her Anniversary ! Congratulations ALONG !!! Yang ke 20 (rasanya)....anyway semoga berpanjangan hingga Hujung Nyawa...insya'allah dengan izinnya..... Amin......


♥ Keluarga Bahagia ♥

Tuesday, January 19, 2010

:: 'Teruja rasanya nak menupdate blog' ::

Hehehe....salam sayang semuanya....
Dari semalam asyik teringat-ingat kat blog baru saya nih...Org kata dah mcm 'gian'- gitulah lebih kurang... Tp sebenarnya x de le citer terbaru ?!? Tp tetap nak update blog I. Sungguh bahagia rasanya hati ini, pada pagi ini-hari ini-bahagia sesangat.....Alhamdulillah., syukur pada Allah s.w.t. dgn restunya kita masih dpt berjumpa melalui blog ini...Semoga hari ini lebih baik dr semalam..
Salam utk semua. Adios !


Monday, January 18, 2010

:: 17/01/2010) ::

Hari ni baru dapat kek...!!! Hubby beli 4 me...tak kisah ar, lambat pun tak pe asalkan ado...Thanks Abang.....luvs u so much..muahhhhhhh.... tak de sangat citer yg boleh dikongsikan bersama... just foto of my cake....mcm biase t/hari tetap kena masak kan---so masak Gulai Kurma Ayam (kegemaran abang faruq)... sedap n berselera nampaknya diaorang makan....alhamdulillah....





:: My Birthday :: (16/01/2010)-->

Salam sayang untuk semua pembaca.....

First of all-->TODAY IS MY BIRTHDAY!!!....
Hapyy Birthday To You...
Happy Birthday To You..
Happy Birthday To Mamaaaa......
Happy Birthday To Me.....
* Pagi ni mykids wish me Happy Birthday..! so sweet...but I still wait 4 my hubby wishes..
then tetiba hubby said --> petang ni kita pegi  ipoh ek : tgk wayang n makan-makan...hehehehehe
sengih sampai ke telinga la....** then t/hari hubby balik (bersiap semua.....).
Petang kami bergerak ke IPOH...... sampai je hubby terus bawak naik atas (tempat cinema la)
tengok punya tengok **apa citer yg ada...semua FULL,FULL,FULL...Fuhh...
Haishhhh....apa yg nak ditengok ni?? Intai punya intai ada la kosong lagi satu story...
:: OLD DOGS ::--> boleh la....komedi film...
~ Sorry ar Foto utk sessi ni TIADA ~


:: Tahun Baru - Lembaran Baru....::


Salam 1Malaysia....♥


1) Saya baru je mendelete (blog) saya yg dulu...sbb dari tahun 2008

untill now still kosong je blog tuh...

2) I create blog yg baru (so utk tahun baru-I mulakan lembaran baru).

3) So kiranya this is my 1st trial----->anything kureng plzzzz give me some advice --

how to create my blog to be better.