My Soul

My Soul
2016

My Heart

My Heart

Mykids

Mykids
Mykids

Friday, December 7, 2012

HAPPY BIRTHDAY TO U ALLS, SPECIALLY TO MY LOVELY HUBBY

Dah lebih 2 minggu  berlalu, bru sempat nk meng-upload foto2 celebration birthday ParTy!
Sebenarnya tarikh lahir kakak sulung saya sama dgn anak sedara saya yg di Sabah tu 'AHMAD AAKIF QAUSAR' iaitu 24/11/2012 dan keesokkan harinya adalah hari lahir MY HUBBY... HAPPY BIRTHDAY ABANG...love u..

So just tenang2kan fikiran utk menjamu mata dgn foto2 celebration ni...
Ni la BirthDay Boynya..

Ahmad Aakif Qausar





BirthDay Man...

Kami with Hani

Anaknya Azril


Thursday, September 20, 2012

Syukur PadaMu Allah....

Syukur pada Allah dengan rezekimu ya Allah....
Alhamdulillah...rezeki melimpah ruah...lepas satu, satu lagi keajaiban yg dtg...
tanpa diduga semuanya terjadi dgn mudah dan dgn izinmu ya Allah..Aminnnnnn..


Keselesaan yg x dpt digambarkan...


Alhamdulillah


Rezeki utk Anak-anak. Selesa utk mereka juga utk saya.

Bye-bye....

Sambutan Raya VoL: II

Hai...assalamu'alaikum...
hehehe..ada lagi ke org nak baca blog citer pasai Raya nih..Hrmm..apa pun waktu ini je yg terluang utk saya mencorat-coret citer yg dah lama diperam...
Ok, kali ni nk citer Sambutan Raya di Kampung saye...sungguh meriah al-maklum la....persediaan dibuat oleh kami semua kan..huhuhuhu...ok, now just hayati lah foto-foto kami yg grgrgrgrgr....hahahahaha..
Adios!
Tetamu yg baru saja tiba....


My Family




With my adik 

Hana & adik ???nya...

With @ne$

~ With MyLoveLy ~




With Abah...

Thursday, August 30, 2012

Salam Aidilfitri 2012/1433H. SELAMAT HARI RAYA!

Assalamua'laikum...Salam Lebaran,
Alhamdulillah bersyukur kita kerana dpt meraikan hari kemenangan setelah sebulan menahan lapar & dahaga. Kini tiba masanya utk kita meraikan nya bersama org yg tersayang, keluarga tersayang dlm suasana riang ria...!
Tahun ni nmpknya kami bersepakat memekai bju sedondon..yuhu! Alhamdulillah sbb semuanya balik beraya bersama..
Tahun ni rasenya Raye yggggg paaaaaaaalinnnnggg gemmbira! SELAMAT HARI RAYA!

Jom tgk gmbr raye.....

                                                                   Masak dulu b4 raye....utk jamah di pagi raya
antara bahan-bahanya...



















Tuesday, July 31, 2012

Alhamdulillah...Rezeki di Bulan Ramadhan..Thanks to ALLAH

Alhamdulillah...rezeki dari Allah, nak2nya dlm bulan yg mulia ni. Masya'allah barakallah.

Yang sedihnya kami terpaksa merelakan pemergian NISSAN FRONTIER  AFM 1590... huhuhuhuk..
bye-bye dear.....
AND welcome...






~~~~~~~~~~ NISSAN NAVARA ~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~ AJA ....... ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
muahhhh.......behave ur self ok. Jangan nakal2, jgn wat hal tau our new baby...

*pic x snap lagi...

Tuesday, July 24, 2012

RAMADHAN AL-MUBARAK 1433H/2012

Salam Ramadhan Al-Mubarak 1433/2012 kepada semua umat islam seluruh dunia terutama di Malaysia hendaknya.
Alhamdulillah, sampai juga kita di Bulan yang mulia, Penghulu segala bulan. Semoga sepanjang bulan ramadhan ini kita mendapat rahmat dan barakah, insya'allah. Penuhi hari-hari anda di sepanjang bulan ramadhan dengan perkara2 yg mendatangkan pahala. Insya'allah hari2 kita yg dipenuhi dengan witir2 yg menitip di bibir lebih mendekatkan kita pada Allah. Amin.

SELAMAT BERPUASA!