My Soul

My Soul
2016

My Heart

My Heart

Mykids

Mykids
Mykids

Thursday, September 20, 2012

Syukur PadaMu Allah....

Syukur pada Allah dengan rezekimu ya Allah....
Alhamdulillah...rezeki melimpah ruah...lepas satu, satu lagi keajaiban yg dtg...
tanpa diduga semuanya terjadi dgn mudah dan dgn izinmu ya Allah..Aminnnnnn..


Keselesaan yg x dpt digambarkan...


Alhamdulillah


Rezeki utk Anak-anak. Selesa utk mereka juga utk saya.

Bye-bye....

Sambutan Raya VoL: II

Hai...assalamu'alaikum...
hehehe..ada lagi ke org nak baca blog citer pasai Raya nih..Hrmm..apa pun waktu ini je yg terluang utk saya mencorat-coret citer yg dah lama diperam...
Ok, kali ni nk citer Sambutan Raya di Kampung saye...sungguh meriah al-maklum la....persediaan dibuat oleh kami semua kan..huhuhuhu...ok, now just hayati lah foto-foto kami yg grgrgrgrgr....hahahahaha..
Adios!
Tetamu yg baru saja tiba....


My Family




With my adik 

Hana & adik ???nya...

With @ne$

~ With MyLoveLy ~




With Abah...