My Soul

My Soul
2016

My Heart

My Heart

Mykids

Mykids
Mykids

Thursday, October 31, 2013

Hye.....Salam Semua

HA...2 bulan akan datang ni byk majlis yg nak dirai...fuhh....
seronoknya...dengan birthdaynya...3-4 orang sekali ohoii... Anniversary agi..hehehhhe....
Ok ..yg tu kita update later ye...
Bye....wasalam....

Tuesday, October 29, 2013

End of October -----> become a November...Alhamdulillah

Assalamu'alaikum...,

Salam untuk semua...salam pd semua blogger (kalau ade yg sudi membacanya- hewhewhew)... ok... agak lama juga saya tidak men update my blog!!!!. Today saya nak merangkumi semua cerita untuk disatukan, insya'allah...
Firstly...I nk update pasal my sis wedding hehehehehe...dah terlalu lama juga kami meninggalkan hari bahagia itu... (FIZO OMAR pun dah nk Nikah dah ngan MAWAR Fareeda ) kan...rasanya tak perlu bermadah segala, buat semak blog je..apa kata kita jamu mate dgn foto-fot0 meriah kami..

Here we're.....

AKU TERIMA NIKAHNYA...21/6/2013 (Jumaat)

With my niece


Me, Sister & Our Niece

Kami



Dad & Mum

The Bride

My Son & Nephew

Family --> Nephew, Acu, Achiek, Along & Niece

My Brother...
22/6/2013 (SABTU)
Our Bride ^Pn. Salsabil

Them

















To be continue.....























A'Akif Qausar







Niece & her Aunty - Dalimawati


Nana

























Pak Own  & Family .haha spelling English ok...