My Soul

My Soul
2016

My Heart

My Heart

Mykids

Mykids
Mykids

Thursday, February 25, 2010

~ MoRning WaLK ~ Saturday 20/2/2010

Pagi sabtu yg lalu anak sulung I @ anak lelaki tunggal saya ada Kursus Kepimpinan di sekolahnya. So kesempatan yg ada saya gunakan dgn sepenuhnya...ngeh,ngeh,ngeh......apa lagi, anak2 dara I dgn semangatnya mengajak Mamanya berjogging pagi tuh...Fuhh...tercabar rasanya bila anak2 ngajak Mamanya berjogging kan.... So kami pun berjalan la diantara Rest House K.Kangsar & Sekolah Men. Raja Perempuan Kelsom (sekolah lama I)...
So b'coz itu adalah permulaan (sbb hanya hari cuti je yg dpt berjogging kan) maka saya hanya berjalan saje tp anak2 I lari2 anak...hehhehe...seronoknya rasanya bila dapat bersama ngan anak2 bila masa terluang kan.....

So ini foto sekitar perjalanan kami.....





Thursday, February 18, 2010

~: CUTI SEMPENA THN BARU CINA :~

Assalamu'alaikum...salam buat semua pembaca...,
     Mmg betul kata org kan, kekadang bila kemalasan melanda pd diri kita, kita jd xde mood utk mencreate blog sendiri...haishhh.... so ni kira paksa diri nih...
So...sempena cuti chinese new year my hubby dgn baik hati membawa kami berCUTI ke Cameron Highland selama 2 hari 1 malam....(Isnin & Selasa). Memang sesak-biasalah hari cuti kan ~confirm~penuh dgn org. Dengan jalan yg jammed-fuhh sabor je lah... So kami ke sana tanpa ada booking apa2 pun - just redah je (confirm le mahal kan !!) tp disebabkan dah berjanji so HARUS ditepati !  Tiada yg menariknya but SeroNok bcoz BERCUTI..! Cuma skrg ni dah tak berapa sejuk ar kat CH..
Thanks My Lovely HUBBY....LOve U So Much...muahhhh..,muah...,muah...

*ehem-ehem nanti kita plan somewhere plak k!

@ Butterfly Farm...











~MyKids~