My Soul

My Soul
2016

My Heart

My Heart

Mykids

Mykids
Mykids

Tuesday, July 31, 2012

Alhamdulillah...Rezeki di Bulan Ramadhan..Thanks to ALLAH

Alhamdulillah...rezeki dari Allah, nak2nya dlm bulan yg mulia ni. Masya'allah barakallah.

Yang sedihnya kami terpaksa merelakan pemergian NISSAN FRONTIER  AFM 1590... huhuhuhuk..
bye-bye dear.....
AND welcome...






~~~~~~~~~~ NISSAN NAVARA ~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~ AJA ....... ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
muahhhh.......behave ur self ok. Jangan nakal2, jgn wat hal tau our new baby...

*pic x snap lagi...

2 comments:

  1. Wow! Dah dapat keta baru ke. Tasha dah lama berangan nak pakai Navara. Alhamdulillah kak nine. Rezeki anak2 jugak tuu.

    ReplyDelete
  2. Alhamdulillah...

    Kalau nak jenjalan tu selesa la. Tempat duduk belakang pun selesa dri yg dulu. Dulu nya sempit, nak panjat naik pun tinggi bebenor....

    Tp yg ni ok sangat. Kalau pijak pun tak la rasa tinggi...tp besar la bgi kak nine keta tu, kalau nk bawak pun bila emergency boleh le. Kalau sesaje nak drive - idak la kot..hehehehehe.

    ReplyDelete