My Soul

My Soul
2016

My Heart

My Heart

Mykids

Mykids
Mykids

Tuesday, December 6, 2011

My Cousin's Wedding ~ 03 Disember, 2011

Asslamu'alikum.................
Lama juga dah x update my bl0g. Asalnya bl0g I ni x boleh dibuka, x boleh dibaca.
Belek punya belek....rupa2 nya ada silap setting kat google....
Haaaa....now dah boleh dah...so apa lagi....
H3re my n3w Entry......
Byk sbnrnya yg nak diupload, tp dah lama kan,
tak pe la, bior je la...heheheheehhe...
mesti anda disana merindui foto2 saya kan..kan ..kan??
Bermula cuti sekolah ni byk la undangan kan..
apa lagi undangan Perkahwinan la...yg lain2 bersunat la..mcm2 la..
so jemputan dah diterima, kita harus lah memenuhi jemputan orang...
so bru2 ni my cousin kahwin. cousin sblah Abah....
Then baru2 ni pun bapa saudara kami telah kembali ke rahmahtullah....
TAKZIAH utk Acu sekeluarga AL-FATIHAH...
so ramai la family (anak saudara Abah yg turun dr KL, dr Kedah)
masa ni la nak jumpa pun....apa lagi Abah la yg paling Happy! 
dpt jumpa anak2 saudara...skrg yg tinggal hanya Abah, kakak abah &
2 orang adik lelakinya....
Kami pun cpt2 la bersiap nak berjumpa.....abah pun asyik call je
bgtau depa dah sampai, cpt2 la dtg...Seronok la tu..!
Alhamdulillah dpt kami jumpa, ramai2 snap pic byk2...Fuhh!
so di sini I titipkan Foto2 sekitar Wedding Ayu & Husband..~



 Hani








 sukenya depa ye....
Our Lovely  Abah
 Ibu & Kakak
 Amiruddin & Pak Un

 Kami
 Kami gak

 Hana~ kakak Hanis~ Hani
 Amboii adik.....
 Along & Kak cik



 Kak Cik & anak2
 Along & anak2
















No comments:

Post a Comment