My Soul

My Soul
2016

My Heart

My Heart

Mykids

Mykids
Mykids

Tuesday, March 8, 2011

Kenduri Kahwin ~ The Only My EldesT Bro ~

Saat menunggu diNikahkan....


Ketika diNikahkan 
Pasangan Pengantin

Assalamu'alaikum....salam untuk semua. Rasanya dah lama gak ye saya x menjengah blog ni dan x menupdate kan blog saya ni. Ari tu pernah try nak upload pic tp tak boleh nak upload. Try n try n try still tak leh. So ari ni I try............... jeng jeng jeng..boleh plak.
Byk gak story terbaru from I. Ini yg paling terbaru ~~~~> story 'bout my eldest bro wedding.
Akhirnya bertemu jodoh gak die.....nun jauh di Selatan...fuhh..sakit punggung beb gerak ke sana. Kami gerak lepas solat jumaat (18/2/2011)sbb nak kena tunggu anak2 balik school, cikgu balik ngajar then terusss...~~~~~> sampai dlm pkl 10.45 mlm. Boleh tahan gak lenguhnya... sampai je terus bersihkan diri kat umah tumpangan. So dah selesai apa lagi tdor le, tp disbbkan kat umah org so tdo pun tak le lena mana pun....
Pagi 19/2/2011 - Sabtu majlis pernikahan bermula. Majlis nikah diadakan di Surau perumahan berdekatan situ gak, so tak le jauh sangat. Majlis Akad diadakan pd pkl 9.00 am. Selesai akad majlis diteruskan dgn minum pagi then rehat jap. Tengahari diteruskan mempelai lelaki datang membawa hantaran huhuhuhuu......
Agak letih tp Fun....Lega sudah. ALHAMDULILLAH....apa yg dirancang berjalan dgn lancar dan teratur tanpa sebarang perkara yg x diingini. Alhamdulillah....

So tgk. pic-pic kat bawah ni untuk tatapan anda semua......


























No comments:

Post a Comment