My Soul

My Soul
2016

My Heart

My Heart

Mykids

Mykids
Mykids

Thursday, February 18, 2010

~: CUTI SEMPENA THN BARU CINA :~

Assalamu'alaikum...salam buat semua pembaca...,
     Mmg betul kata org kan, kekadang bila kemalasan melanda pd diri kita, kita jd xde mood utk mencreate blog sendiri...haishhh.... so ni kira paksa diri nih...
So...sempena cuti chinese new year my hubby dgn baik hati membawa kami berCUTI ke Cameron Highland selama 2 hari 1 malam....(Isnin & Selasa). Memang sesak-biasalah hari cuti kan ~confirm~penuh dgn org. Dengan jalan yg jammed-fuhh sabor je lah... So kami ke sana tanpa ada booking apa2 pun - just redah je (confirm le mahal kan !!) tp disebabkan dah berjanji so HARUS ditepati !  Tiada yg menariknya but SeroNok bcoz BERCUTI..! Cuma skrg ni dah tak berapa sejuk ar kat CH..
Thanks My Lovely HUBBY....LOve U So Much...muahhhh..,muah...,muah...

*ehem-ehem nanti kita plan somewhere plak k!

@ Butterfly Farm...











~MyKids~

No comments:

Post a Comment