My Soul

My Soul
2016

My Heart

My Heart

Mykids

Mykids
Mykids

Wednesday, January 27, 2010

~ Bermula-lah Suatu Destinasi Baru ~

Hai...assalamu'alaikum...,
Hari ini nampak gayanya saya bekerja half-day..!!! Ada istilah *itu* ke??? Anyway...I & my friends also my boss will attend a GAME this evening...Fuhh ni yg malas ni..sebenarnya tak le brape pandai tp boleh le... kami di sini dah mula training for our games. Petang ni ada perlawanan persahabatan antara Land Office KK and JHEOA Sg. Siput. Bayangkan dpt surat hari Isnin--> hari rabu dah nak main, so dpt la 2 hari practice. Oleh kerana kami akan bermain Ping-Pong so tak perlu rasanya nak warm up lebih2. Just dpt pukul 1-2 games jadik la kan.....Apa-apa pun kalau ada foto I'be attach kat blog nih... Wish me LUCK..!
Bye......

No comments:

Post a Comment